Camere supraveghere DOME

Camere supraveghere DOME

Camere de supraveghere tip dome , camere de supraveghere dome IR, o gama variata de camere dome pentru...

Camere de supraveghere tip dome , camere de supraveghere dome IR, o gama variata de camere dome pentru supraveghere locuinta, birou,magazin, depozit sau parcare. Numarul de Linii TV pentru o camera de supraveghere dome este un factor ce determina calitatea imaginii atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte. Numarul de linii poate varia de la 700 linii TV, 800 linii TV, ajungandu-se pana la 1200 linii TV in sistemul analogic.
Deasemenea sunt frecvent utilizate în sistemele de supraveghere din interiorul Cazinouri și restaurante.
Cand cumparam o camera de supraveghere de tip dome trebiue sa tinem cont de locul unde va fi amplasata, daca aveti nevoie de vedere pe timp de noapte infrarosu (IR), de zona in care este montata respectiv daca trebuie sa fie o camera antivandal sau este sensibila la manipulare.
Camere-supraveghere.ro va ofera combinatii ale tuturor tipurilor de camere mai sus mentionate.Oferte preturi camere dome de supraveghere video de la producatori renumiti. Camere-supraveghere.ro distribuitorul tau de sisteme supraveghere si securitate.Comanda la sediul din Bucuresti, prin telefon ori pe web - livrare in toata tara la preturi foarte avantajoase.Daca aveti nevoie de ajutor va stam la dispozitie pentru a va decide in privinta alegerii variantei optime pentru dvs.Nu ezitati sa ne contactati prin email la support@camere-supraveghere.ro sau telefon 021.319.38.38 pentru asistenta.

Mai multe

15 produse
top