NVR

NVR

O gama variata de NVR-uri (Network video recorder) pentru securitatea dvs. Sunt capabile să înregistreze la până...

O gama variata de NVR-uri (Network video recorder) pentru securitatea dvs. Sunt capabile să înregistreze la până la 32 de camere de supraveghere IP și camere de supraveghere megapixel. Acum la un pret foarte accesibil NVR-urile dispun de o arhitectura deschisa pentru conectarea mai multor modele de camere IP megapixel, cu până la 8TB spatiu de stocare, pentru a putea inregistra si stoca imagini la rezoluții mult mai mari.
Toate modelele NVR includ caracteristici, cum ar fi de analiză avansata a inregistrarilor, mai multe moduri de înregistrare, de control al camerei PTZ, configurare de la distanță, operare pe o gama largă de smartphone-uri, iphone, tablete, laptopuri si calculatoare.
NVR-urile noastre de rețea sunt proiectate special pentru funcționare indelungata, oferind în final stabilitatea pe termen lung și consistență operațională.
Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea unui NVR va stam la dispozitie pentru a va decide in privinta alegerii variantei optime pentru dvs.
Nu ezitati sa ne contactati prin email la support@camere-supraveghere.ro sau telefon 021.319.38.38 pentru asistenta si suport tehnic.

Mai multe
Nu sunt produse in aceeasta categorie
top