DVR Auto

DVR Auto

Va oferim o gama larga de recordere video digitale mobile pentru sisteme de DVR auto pentru securitatea...

Va oferim o gama larga de recordere video digitale mobile pentru sisteme de DVR auto pentru securitatea vehiculului dvs. acum la un pret foarte avantajos. DVR-urile noastre mobile sunt proiectate pentru a rezista rigorilor de utilizare continuă într-o gamă larga de vehicule precum autobuze, tiruri microbuze si chiar autoturismul personal. Selectia noastra de DVR auto vine cu caracteristici avansate, compresie H.264 pentru a economisi spațiu de stocare și diferite opțiuni precum GPS, WiFi si software de monitorizare auto.Raportul calitate pret este unul de invidiat pentru DVR-urile auto de ultima generatie, ele putand inregistra imagini cu rezolutii pana la 1080P alaturi de o camera AHD.Inregistrarea imaginilor video se poate realiza atat pe hard disc cat si pe sd card.
DVR-urile auto mai pot avea si suport pentru google maps, senzor de soc si GPRS.Deasemenea pe dvr auto se mai pot instala buton de panica si microfon.
Daca aveti nevoie de ajutor in alegerea dvr-ului auto va stam la dispozitie pentru a va decide in privinta alegerii variantei optime pentru dvs.
Nu ezitati sa ne contactati prin email la support@camere-supraveghere.ro sau telefon 021.319.38.38 pentru asistenta si suport tehnic.

Mai multe

4 produse
top