Livrarea comenzilor

Livrarea se face in cel mai scurt timp posibil de la lansarea comenzii dvs., de regula in 48 – 72 ore din momentul confirmarii comenzii (de luni pana vineri).

Comanda nu se va expedia decat dupa ce ati fost contactat telefonic de catre noi pentru confirmarea acesteia. In cazul in care nu reusim sa luam legatura cu dumneavoastra in 4 zile lucratoare, comanda va fi anulata

In conditii speciale, timpul de livrare poate fi depasit numai anuntandu-va in prealabil despre aceasta situatie. In cazul in care nu puteti fi contactat la data si ora stabilite pentru livrare, vom pastra bunurile comandate timp de trei zile lucratoare, interval in care vom incerca sa va contactam din nou pentru a definitiva livrarea. In cazul in care nici in acest interval de timp nu puteti fi contactat, comanda va fi anulata.

Expeditia se face numai prin firme de curierat cu care societatea noastra are incheiate contracte de colaborare .

Coletele trimise de catre dvs, printr-un alt curier, avand plata transportului la destinatie, vor fi refuzate. Va rugam sa anuntati inainte de a expedia un colet catre S.C. Omni Tech S.R.L. Coletele neanuntate vor fi refuzate!

Daca au trecut 3 zile lucratoare si nu ati primit coletul, va rugam sa ne anuntati sau sa contactati curierul pentru solutionarea eventualelor probleme aparute.

Daca nu sunteti sigur de costul transportului nu ezitati sa ne contactati, un operator va va oferi toate detaliile.


top