1. Introducere si acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare a acestui site :
Folosirea acestui site de catre orice utilizator implica prin simpla sa accesare acceptarea, fara limitari si calificari, a termenilor si conditiilor enumerate mai jos precum si a conditiilor de confidentialitate.
Pentru o utilizare corecta a acestui site se recomanda citirea cu atentie a acestui set de reguli. Orice plangere ulterioara in legatura cu nerespectarea acestora nu va putea fii imputata proprietarului acestui site.
Serviciile http://www.camere-supraveghere.ro sunt oferite de catre compania SC OMNI TECH SRL si sunt rezervate persoanelor cu varsta peste 18 ani sau minorilor cu varsta peste 14 ani care au consimtamintul parintilor sau al tutorelui legal de a utiliza acest site web si presupune acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor si a regulilor de confidentialitate sub care sunt furnizate aceste servicii.
Termenii si conditiile oferite de http://www.camere-supraveghere.ro, precum si conditiile de confidentialitate pot fi modificate in orice moment, fara notificare prealabila a utilizatorului.
Utilizatorul va avea acces permanent la termenii si conditiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta in orice moment. In cazul in care utilizatorul nu este de accord cu termenii si conditiile de utilizare trebuie sa inceteze imediat folosirea serviciilor http://www.camere-supraveghere.ro.
2. Definitii :
a. Site: adresa Web ( http://www.camere-supraveghere.ro) apartine SC OMNI TECH SRL.
b. Societate: SC OMNI TECH SRL, societatea legal inregistrata, proprietara acestui site, care il intretine si administreaza, avand sediul social in Bucuresti, str. Prelungirea Ghencea, nr. 143 A, sector 5, inregistrata cu CIF RO10656712, J40/5504/1998. 
c. Client/Utilizator: Persoana fizica sau juridica care acceseaza acest site, se informeaza, comanda sau achizitioneaza produse de pe site;
d. Continut: Toate pozele, informatiile, documentele, imaginile,preturi si orice alte asemenea date care se gasesc pe siteul http://www.camere-supraveghere.ro;
e. Termeni si conditii: Reprezinta actul astfel intitulat care cuprinde un set de reguli si clauze pe care utilizatorul se obliga sa-l respecte odata cu accesarea acestui site.
f. Reguli de confidentialitate : Reprezinta setul de clauze si reguli conform caruia sunt prelucrate datele cu caracter personal, set de reguli la care utilizatorul adera.
3. Dreptul de autor :
Intreg continutul site-ului http://www.camere-supraveghere.ro este proprietatea Societatii si/sau a furnizorilor sai si intra sub incidenta L 8/1996 actualizata, cu privire la protectia dreptului de autor.
Este interzis in mod expres sub sanctiunea raspunderii penale, civile sau administrative folosirea fara acordul societatii a oricaror elemente ale continutului site-ului.
Utilizatorilor le este interzis sa distribuie, modifice, transmita (inclusiv prin folosirea de programe automate de copiere), foloseasca pentru uz public sau comercial orice material continut in acest site fara acordul scris al Societatii.
Societatea a luat masuri pentru acuratetea informatiilor existente pe acest, insa nu garanteaza exactitatea si acuratetea lor, societatea neputand fii facuta responsabila pentru acest lucru.
Societatea nu va putea fii facuta responsabila pentru nici o cheltuiala sau prejudiciu suferit de un utilizator/client, prin incalcarea termenilor si conditiilor enumerate mai sus sau a legislatiei in vigoare cu privire la protectia drepturilor de autor.
4. Securitatea datelor si informatiilor :
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru, insa SC OMNI TECH SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.
De asemenea nu raspundem pentru erorile in securitatea serverului care gazduieste site-ul.
Tranzactiile efectuate pe siteul sunt securizate folosind o comunicatie criptata de genul SSL (Secure Socket Layer), utilizand un certificat digital.
Datele si informatiile personale furnizate de catre utilizatori sunt protejate prin certificatul digital indicat mai sus si sunt guvernate de prevederile Legii 677/2001 si a altor dispozitii legale aplicabile. Prin acceptarea acestor termeni si conditii, persoana vizata isi da acordul expres si fara echivoc ca datele sale personale sa fie prelucrate in conformitate cu legislatia in vigoare, conform conditiilor de confidentialitate stipulate la capitolul "Confidentialitate" .
5. Responsabilitate :
Utilizarea acestui site este in totalitate pe responsabilitatea dumneavoastra.
Societatea si societatile sale afiliate, functionarii, directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea, intretinerea sau oferirea serviciilor si a produselor site-ului, nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau.
Societatea nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna dsatorata unor virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site.
Societatea isi rezerva dreptul de a modifica in mod unilateral termenii si conditiile de utilizare a acestui site.
Societatea si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste informatiile, preturile, caracteristicile, imaginile etc. Imaginile produselor sunt puse pe site cu titlu de exemplu, acestea putand diferi in ceea ce priveste caracteristicele lor fata de imaginile reale ale produselor, fara ca societatea sa poata fi facuta raspunzatoare pentru acesta.
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare a unor produse sau servicii, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.
SC OMNI TECH SRL nu ofera nici o garantie ca:
• Site-ul va implini toate cerintele dumneavoastra;
• Site-ul va fi furnizat neintrerupt, la timp, sigur sau fara erori;
• Site-ul sau serverul care il pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu poate fi responsabil de vreo actiune pe care o intreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.
6. Confidentialitate :
http://www.camere-supraveghere.ro duce o politicã strictã de respectare a confidentialitãtii datelor clientilor.
http://www.camere-supraveghere.ro se angajazã sã nu transmitã datele personale ale clientilor cãtre terti si sã le foloseascã numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii).
http://www.camere-supraveghere.ro nu încurajeazã SPAM-ul, nu furnizeazã adresa dumneavoastrã de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu oferã, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulgã adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care acceseazã paginile acestui site, fãrã acordul dumneavoastrã explicit.
7. Utilizarea abuziva si frauda :
Utilizarea abuziva sau ilegala a acestui site se sanctioneaza conform prevederilor legale in vigoare, fiind interzisa in mod expres utilizarea site-ului in alte conditii decat cele descrise. Sunt deasemenea interzise fraudarea site-ului si a datelor folosite de catre operator. Operatorul va notifica de indata autoritatile in drept cu privire la orice incalcare a legiilor in vigoare, in vederea luarii masurilor administrative, civile sau penale aplicabile.
8. Litigii :
Prin accesarea site-ului (vizitarea si cumpararea de produse) si inregistrarea datelor cu caracter personal, sunteti de acord cu Termenii si Conditiile enumerate mai sus. Deasemenea sunteti de acord si cu regulile de confidentialite enumerate in capitolul "Confidentialitate" .
Orice litigiu intervenit in legatura cu folosirea acestui site va fii guvernat de legea romana si se va judeca de instantele judecatoresti din Romania. Inaintea oricarui litigiu se va incerca solutionarea pe cale amiabila a diferendelor ivite, si numai in masura in care solutionarea pe cale amiabila nu este posibila, partea in drept se va adresa instantelor judecatoresti competente.
9. Oferte speciale, termeni de livrare si plata produselor :
Pe parcursul functionarii sale, site-ul http://www.camere-supraveghere.ro va organiza derularea unor oferte speciale promotionale, pentru care va pune la dispozitia clientilor regulamente de derulare speciale care vor include conditiile de participare, mecanismul promotiei si perioada ei de desfasurare.
http://www.camere-supraveghere.ro isi va rezerva insa dreptul de a modifica si/sau intrerupe unilateral si fara instiintare prealabila derularea oricarei oferte speciale.
http://www.camere-supraveghere.ro isi rezerva de asemenea dreptul de a restrictiona in mod unilateral, accesul la oricare dintre ofertele speciale organizate pentru orice Client sau Utilizator asupra caruia are suspiciunea ca incearca sa eludeze sau sa utilizeze in mod incorect sau abuziv beneficiile respectivei oferte.
Termenul de livrare a produsului va fi cel agreat de dumneavoastra, inscris in comanda si pe factura proforma, dar fara sa depaseasca 30 de zile de la primirea comenzii.
La livrare va rugam sa va asigurati ca produsul este ambalat, integru, si este insotit de urmatoarele documente:
• factura fiscala si chitanta (in cazul platii ramburs)
• certificat de garantie si
• manual sau instructiuniunile de utilizare.
Orice reclamatie ulterioara iese din aria de responsabilitate a http://www.camere-supraveghere.ro .
Modalitatea de plata a produsului va fi cea pe care o veti selecta pe parcursul cumpararii de pe situl http://www.camere-supraveghere.ro .
Incheierea unei comenzi presupune in mod implicit:
1. Obligatia OMNI TECH de a livra produsul in conditiile selectate si agreate de catre Client;
2. Obligatia Clientului de a achita contravaloarea produsului si, dupa caz a transportului sau a altor servicii,conform cu optiunile pe care le-a selectat si le-a agreat.
Incheierea unei comenzi are loc la finalul procesului de cumparare si este determinata de apasarea de catre client a butonului Finalizeaza Comanda, urmata de afisarea si trimiterea in format electronic a facturii proforma aferenta comenzii respective.
10. Garanţia produselor :
Condiţiile de garanţie se asigură in conformitate cu prevederile Legii 449/2003 şi OUG 21/1992 republicată, cu modificările ulterioare.
Produsele comercializate pe acest site sunt insoţite de certificate de garanţie pentru fiecare produs in parte,in conformitate cu prevederile legale in vigoare şi aplicabile acestui domeniu.
In certificatul de garanţie primit sunt prevăzute condiţiile şi termenele de garanţie.
Produsele cumpărate sunt insoţite de instrucţiuni de instalare, exploatare, utilizare şi intreţinere care trebuie citite şi respectate obligatoriu înainte de instalarea şi folosirea produsului.
Termenul de garanţie curge de la data vanzării.
Garanţia se asigură la sediul SC OMNI TECH SRL din Bucureşti, str. Prelungirea Ghencea, nr. 143 A, sector 5,office@omnitech.ro.
Responsabilitatea asupra garanţiei şi service-ului produselor cade integral in seama Producatorului sau, după caz, Importatorului conform certificatului de garanţie primit şi a legislaţiei in vigoare.
11. Dreptul de denunţare unilaterală a contractului :
Clientul are dreptul să notifice in scris Societăţii că renunţă la cumpărare, fără penalităţi suplimentare şi fără invocarea vreunui motiv, in termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, in cazul prestărilor de servicii, de la incheierea contractului.
In situaţia exercitării acestui drept, clientul va suporta integral cheltuielile cu returnarea produselor. Returnarea produselor se va face numai in ambalajul original al produsului, urmand ca returnarea produsului să se faca numai dacă produsul este intact, integru, cu toate componentele şi intreaga documentaţie primită la livrare şi in starea in care se afla la momentul recepţionării acestuia, astfel incat acesta să poată fi comercializat.


top